Tuesday, July 6, 2021

Pubg Hileleri

Apex Legends hilesi rakiplerinizin tam konumlarını ve hareketlerini görme yeteneğiyle, takımınızı zafere taşımak, tonlarca EXP kazanmak ve daha fazla Apex Paketinin kilidini açmak için her takımı kolayca ortadan kaldırın.
Apex Legends hilesiyle oyun içi performansınızı anında iyileştirin. 3D Player ESP'miz gibi özellikler, rakiplerinizin pozisyonları hakkında size sürekli bilgi verir. Rakip takımları avlarken veya takımınızı rakiplerin pozisyonları hakkında bilgilendirirken kazanma oranınızı son derece artırın. 2D radar özelleştirilebilir ve ekranınızın herhangi bir yerine yerleştirilebilir ve size her zaman rakiplerin konumlarını 360 derecelik bir görünüm vererek, birinin bilginiz olmadan ızgaranıza girmesini önler.
Aracılığıyla her hile özelliğini yapılandırma kolay kullanımlı oyun menüsü ile fare ve denetleyici desteği ve bir sonraki oyun oturumu için yapılandırma tasarruf!

Apex: Legends Hilemize Ve İçerdiği Tüm Özellikler
3D oynatıcı ESP ile diğer oyuncuları her zaman takip edin. Healthbar ESP ile en savunmasız rakipleri takip edin. Name ESP, düşmanlarınızı belirlemenizi sağlar, kim bilir ne zaman iyi bilinen bir yayıncıyla karşılaşacaksınız! Yapılandırılabilir 2D radarımızla rakiplerinizin her zaman nerede olduğunu görün. Ekranınızda mini harita benzeri bir kutu görüntüleyin veya radarı tamamen tercihinize göre özelleştirin!
Apex Legends hilenizi Wallhax hile istemcisinden saniyeler içinde güvenli bir şekilde yükleyin! Her özelliği oyun içinde fareyle yönlendirilen bir menü aracılığıyla kolaylıkla yapılandırın ve ideal özellik yapılandırmanızı ve yüklemenizi yapılandırın.

No comments:

Post a Comment