Friday, September 18, 2020

Erken Boşalma Sorununa Kalıcı Çözüm


Ankara Ted kolejinden mezun olan Op. Dr. Cem Özlük 2006 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek doktor ünvanını aldı ve 2012 yılında Gazi Üniversitesinde üroloji ihtisasını tamamlayarak üroloji uzmanı oldu. Yurt dışında 200 üzeri genital estetik ameliyatına giren Dr. Cem Özlük Türkiye'de de yüzlerce estetik vakaya girdi. Özellikle penis kalınlaştırma, penis büyütme ameliyatı konusunda oldukça başarılı ameliyatlar çıkardı. Erkekler penis küçüklüğünden oldukça rahatsız olur hatta bu psikolojik olarak erkekleri çokta etkileyebilir. Penis küçüklüğü cinsel isteksizliğe veya ereksiyon sorununa neden olabilir. Bu durumda olanlar penis büyütme operasyonu ile cinsel organınızı bir miktar büyütebilir ve bu sayede daha sağlıklı ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Erken Boşalmaya Son
Erken boşalma sorunu birçok erkek için kabustur. Farklı sebeplere bağlı olarak erken boşalma sorunu oluşabilir. Çoğunlukla erken boşalma sorunu psikolojik etkilerle oluşmaktadır ama bazı durumlarda tedavi gerektiren sorunlar da olabilir. Peniste sertleşme sorunu varsa erken boşalmaya neden olabilir. Şahıs cinsel ilişkide yetersiz olduğunu düşünürse sertleşme sorunu yaşayabilir. Buda erken boşalma nedenidir. Dr Cem Özlük erken boşalma konusunda da uzmanlaşmış olup sizlere çözüm sağlıyor.

Ayrıca kadınlarda sıkça görülen vajinismus rahatsızlığı konusunda da başarılı olan Dr. Cem Özlük birçok kadının kabusu olan vajinismusu tedavi ederek korkmadan eşinizle cinsel ilişkiye girebilmeniz konusunda yardımcı oluyor.

No comments:

Post a Comment